Retningslinjer for informasjonskapsler (cookies)

Prima Assistanse er datakontrolleren som samler inn og behandler den personlige informasjonen du gir til prima-assistanse.no (“Vårt nettsted”).

Våre retningslinjer for informasjonskapsler har som mål å vise at vi respekterer personvernet til alle som besøker Nettsiden Vår.

Hvis du har noen spørsmål vedrørende behandlingen av den personlige informasjonen din på Vår Nettside, vennligst se vår personvernerklæring her eller kontakt oss ved å sende en e-post til følgende e-postadresse: [email protected]

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi til å forbedre ytelsen til Nettsiden Vår, og for å gi deg en bedre surfeopplevelse. Enkelte områder på Nettsiden vår bruker også informasjonskapsler for å bedre forstå deg, slik at vi kan tilby tilpasset informasjon om tjenestene våre.

1. Hva er en informasjonskapsel

Informasjonskapsler, eller Cookies, er små filer som blir lastet ned på enheten din når du besøker Nettsiden Vår. Målet er å gjenkjenne enheten din og lagre informasjon om dine preferanser eller tidligere aktiviteter. De brukes til å hjelpe deg, slik at du mer effektivt kan navigere på nettsiden og utføre enkelte funksjoner.
I disse retningslinjene refererer «informasjonskapsler» til informasjonskapsler og andre lignende teknologier (f.eks nettvarder/beacons).

2. Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Typene informasjonskapsler vi bruker kan være:

  • Sesjonsavhengige informasjonskapsler: disse informasjonskapslene tillater Nettsiden vår å koble aktiviteten din under en nettleserøkt, og blir automatisk slettet når du lukker nettleseren;
  • Fast informasjonskapsel: disse informasjonskapslene forblir lagret på enheten din inntil den når en definert utløpsdato, noe som kan være dager eller minutter. De kan brukes til en rekke formål, inkludert å huske preferansene og valgene dine når du bruker en nettside eller for målrettet annonsering.
  • Førsteparts informasjonskapsler: settes av en nettside du besøker, med det formålet å forbedre opplevelsen din.
  • Tredjeparts informasjonskapsler: settes av en nettside som tilhører et annet domenet enn domenet til Nettsiden Vår, som vises i adressefeltet i nettleseren.
  • Mer spesifikt blir informasjonskapslene og andre lignende teknologier som brukes på Nettsiden Vår, kategorisert som følger:
  • Nødvendige informasjonskapsler benyttet til tekniske formål
  • Informasjonskapsler for publikumsmåling
  • Målrettede informasjonskapsler

A. Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler inkluderer strengt nødvendige informasjonskapsler som brukes for å få Nettsiden Vår til å fungere, og funksjonalitetskapsler som hjelper oss med ytelsen og designet til Nettsiden Vår.

Strengt nødvendige informasjonskapsler settes normalt kun som svar på handlinger, utført av deg, som utgjør en tjenesteforespørsel. For eksempel når du angir personvernpreferanser, logger inn eller fyller ut skjemaer (f. eks registrere deg på et arrangement eller gi tilbakemeldinger).

Funksjonalitetskapsler bidrar til at vi husker innstillingene du valgte eller hjelper oss med andre funksjoner når du surfer og bruker Nettstedet Vårt. De hjelper oss å huske preferansene dine når du kommer tilbake til Nettstedet Vårt.

Disse informasjonskapslene forbedrer funksjonaliteten og personaliseringen. De kan settes av oss eller av en tredjepartsleverandør, hvis deres tjenester er lagt til på sidene våre.

Du kan be nettleseren din blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men vær oppmerksom på at disse funksjonene da kanskje ikke fungerer som de skal og at enkelte deler av Nettsiden Vår kanskje ikke vil fungere.

 

B. Informasjonskapsler for publikumsmåling

Informasjonskapsler for publikumsmåling, som inkluderer analytisk teknologi, hjelper oss med ytelsen og designet til Nettsiden Vår. Denne funksjonen tillater oss å måle hvor mange ganger en side blir besøkt, vite hvilke sider som er mest og minst populære og se hvordan besøkende navigerer seg rundt på nettsiden, for å forbedre opplevelsen din på Nettsiden Vår. Informasjonen som innhentes av disse informasjonskapslene kan samles. Hvis du ikke aksepterer (eller trekker tilbake samtykket ditt) disse informasjonskapslene, vil vi ikke få kunnskap til å forbedre Nettsiden Vår.

Nettsiden Vår kan også bruke «nettvarder» fra tid til annen, som teller antall besøkende som kommer til Nettsiden vår etter å ha blitt eksponert for en Prima Assistanse banner på en tredjeparts nettside. Vi bruker ikke denne teknologien til å få tilgang til din personlige informasjon, og den brukes kun til å få en statistikk om besøkende som kommer til Nettsiden Vår som måler effektiviteten til annonsene våre.

For de fleste av de ovennevnte informasjonskapslene er vi avhengig av ditt samtykke. For mer informasjon om hvordan du kan kontrollere informasjonskapsler (gi samtykke/trekke samtykket ditt) på Nettsiden Vår, vennligst se avsnitt 4 nedenfor.

For mer informasjon om informasjonskapsler:
– Google Analytics, trykk her.
– Hotjar, trykk her.

C. Målrettede informasjonskapsler

Målrettede informasjonskapsler blir installert på Nettsiden vår av våre markedsføringspartnere, for å presentere relevante annonser for deg, og bedre reflektere interessene dine. Disse informasjonskapslene kan identifisere din spesifikke nettleser og enhet. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du ikke oppleve å få våre målrettede annonser på andre nettsider.

Disse informasjonskapslene innhenter informasjon relatert til din bruk av nettstedet vårt, hvor du ble eksponert for Prima Assistanse annonsering, hvilken markedsføringsfunksjon du så, om du kom direkte eller indirekte til Nettsiden Vår, enheten du brukte da du besøkte Nettsiden vår og hvilke nedlastinger du utførte.

I tillegg bruker vi også informasjonskapsler på enkelte sider på Nettsiden Vår for å kommunisere med tredjeparts dataleverandører, for å kunne ekstrapolere din digitale adferd. Dette hjelper oss med å forstå og målrette mer relevante annonser i fremtiden. Informasjonen vi mottar blir oppsummert og vil inkluderes i statistikker vedrørende demografi, nettadferd, produktinteresse og livsstil.

Ditt samtykke er nødvendig for bruk av de fleste av de ovennevnte informasjonskapslene. For mer informasjon om hvordan du kan kontrollere informasjonskapsler (samtykke til/trekke samtykket ditt) på Nettsiden Vår, vennligst se avsnitt 4 nedenfor.

For mer informasjon om informasjonskapsler:
– Facebook, trykk her.

3. Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Vedvarende informasjonskapsler vil bli lagret på enheten din i maksimum 13 måneder.

4. Hvordan håndtere informasjonskapsler på nettsiden vår?

Nødvendige informasjonskapsler krever ikke ditt samtykke.
For analytiske informasjonskapsler og målrettede informasjonskapsler, vil vi be om ditt samtykke før vi legger dem igjen på enheten din. Du kan gi ditt samtykke eller avslå informasjonskapsler når som helst ved å:

  • Bruke Verktøy for Håndtering av Informasjonskapsler
  • Stille inn nettleseren din til å akseptere eller avslå bruk av informasjonskapsler.

Vær derimot oppmerksom på at du ved å slå av informasjonskapsler i nettleseren din, ikke vil få muligheten til å få en fullstendig opplevelse av Nettsiden Vår. Du vil for eksempel ikke få muligheten til å dra nytte av automatisk innlogging og andre personlige funksjoner på Nettsiden Vår.

Vær også oppmerksom på at du ikke må glemme å konfigurere nettleserne på alle de ulike enhetene dine (nettbrett, smarttelefon, datamaskin). Det er ulike måter å konfigurere nettlesere, så du må gå inn på seksjonen for «Hjelp» i nettleseren du bruker for å forstå hvordan du kan konfigurere den og utøve valgene dine.

Du har også muligheten til å deaktivere følgende informasjonskapsler for publikumsmåling:

5. Endringer i disse retningslinjene for informasjonskapsler

Prima Assistanse kan, ved behov, gjøre endringer i denne erklæringen om retningslinjer for bruk av informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at disse vilkårene sannsynligvis vil endre seg i samsvar med ikrafttredelse av Personvernforordningen. Hvis det blir gjort endringer i disse vilkårene, ber vi deg være oppmerksom på at det kan ta inntil 30 virkedager før nye personverntiltak implementeres. Sjekk denne siden jevnlig dersom du ønsker å følge med på endringene.

6. Klager

Hvis du har en personvernrelatert klage mot oss, kan du fylle ut og sende inn Forespørsel-/Klageskjema eller rette klagen på e-post eller brev i samsvar med våre regler for håndtering av klager og forespørsler. Hvis du er misfornøyd med svarene du får, kan du deretter søke videre hjelp ved å kontakte relevant overordnet myndighet eller rett. Du kan også kontakte vår ledende overordnede myndighet (the «CNIL», www.cnil.fr).

7. Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål eller føler at du ikke har fått tilstrekkelig informasjon i disse retningslinjene for informasjonskapsler, ber vi deg kontakte oss ved å sende en e-post til følgende e-postadresse: [email protected]