BPA blogg

 • Kjerst Sandvik, HR-leder i Prima Assistanse.

  Vaksineseminar referat

  I tillegg til spørsmål rundt det medisinske, så skaper tematikken rundt vaksinering også andre spørsmål både fra ansatte, arbeidsledere og for oss som arbeidsgivere.

 • #blikjentmedprima: Johannes, markedskonsulent

  Nå skal dere få bli litt bedre kjent med meg. Noen vil kanskje se på det som en negativ ting at jeg kom ut av magen til min mor tre måneder for tidlig og fikk som følge av dette diagnosen Cerebral Parese og havnet i rullestol.

 • Elin – et sant forbilde

  Elin Rokseth er virkelig et menneske å se opp til og bli inspirert av. Hun er en beintøff og hjertegod 3-barnsmor som ikke nødvendigvis aksepterer det bestående. Hennes historie er full av tunge tak og hindringer, men først og fremst er den full av solskinn – og sommerfugler.

 • Vinteren

  Vinteren – den kalde fine tida.. Eller..? Jodå missforstå meg rett. Vinter, snø, raude kjakar, lysare dagar det kan vere fint. Eg likar å stå på ski, og er glad i snøen så lenge den held seg på fjelltoppane og ikkje i gatene.

 • Spørsmål og svar: Covid-19

  Prima Assistanse holdt den 14.januar et gratis og åpent webinar for alle med spørsmål omkring BPA og koronavirus. Seminaret satte fokus på hvordan Prima Assistanse har håndtert pandemiens omveltninger så langt, hvordan trygge en BPA-ordning for både assistenter og arbeidsledere og besvarelse av innsendte spørsmål.

 • Gaming – mer enn bare spill

  Både som barn og som voksen har jeg vært en sosial person. Jeg liker å prate, vitse og være sammen med andre mennesker. Jeg har en funksjonsnedsettelse som gjør at det å gå er vanskelig for meg.

 • Fysisk aktivitet er mer enn bare svette

  Å være fysisk aktiv betyr ikke at du må melde deg inn i et kult treningsstudio, kjøpe kule trenings klær eller hamstre topp trenings utsyr.

 • BPA – Frihet til å pynte treet

  Juletre er for mange selve symbolet på julen. Med julekuler, glitter og stjerne på toppen er juletreet midtpunktet i stua. Og når pakkene ligger under treet, er det verdens mest spennende sted for mange barn. Hvordan er adventstiden når man har BPA?

 • BPA – Frihet til å pakke inn julegaver

  Julestjerna er oppe, og kalendergaver åpnes i mange hjem. Noen venter til lillejulaften med å kjøpe gaver, mens andre hadde alt klart i september. Hvordan er adventstiden når man har BPA?