Primær frihet

Hva skal du neste uke?

Altså, hva skal du hver eneste time neste uke? Vet du ikke? Har du virkelig ikke planlagt de neste 168 timene? Vel, det er det få som har, og enda færre som ønsker!

Men dersom du er avhengig av assistanse i hverdagen, så er sjansen stor for at du må gjøre nettopp dette. Altså, planlegge; når du måtte stå opp, spise, legge deg, være aktiv, eller for den saks skyld handle, hadde etter all sannsynlighet vært bundet opp i når den kommunale hjemmetjenesten hadde tid.

Og dette må jo selvsagt planlegges, minst en måned i forveien. Med mindre…

Det finnes altså en løsning på denne problematikken. Nemlig BPA. Nei, BPA har ingenting med olje å gjøre. BPA står for Brukerstyrt Personlig Assistanse, og det er dette vi i Prima Assistanse driver med.

Med BPA fra Prima Assistanse, så slipper en å måtte planlegge hver time i løpet av et døgn.

En får friheten til å bestemme selv. Hva, hvor og når blir alle faktorer som du selv bestemmer over. Om du ønsker å dra på kino neste uke, vær så god, ingen som hindrer deg. Har du lyst å arbeide til krampen tar deg, men trenger hjelp til å få dette gjort, så er det heller ingen som kommer til å stoppe deg. Eller har du lyst å rømme fra hverdagen og ta en helg på hytten eller for den saks skyld en tur til England, så vær så god.

Med BPA fra Prima Assistanse, så er alt dette mulig. Uten at det koster deg noe ekstra.

Hva BPA er, og hva det vil si å leve et liv med BPA fra Prima Assistanse, er begge spørsmål som jeg vil prøve å besvare i løpet av de kommende innlegg. Målet mitt er at du som leser skal bli introdusert for et frihetskonsept som mange tar for gitt, men som altfor mange har igjen å erfare.

Vil du vite mer?

Hvis du vil høre mer om oss, BPA eller fritt brukervalg, forteller jeg selvfølgelig gjerne om det.

Det starter med at du fyller inn skjemaet på neste side.

Der fyller du inn navn, epost og telefonnummer, og når det passer deg best at jeg ringer deg. Og om det er noe annet du vil at jeg skal vite før vi prates, er det et felt for det også, på den siden.

Så ser jeg frem til å snakke med deg.

Hilsen Ola

Fyll inn her: http://www.primaassistanse.no/kontakt-oss/ eller ring meg på telefon 40062560 mellom kl 09:30 og kl 14:00 på hverdager.