#blikjentmedprima: Julia, juridisk rådgiver

Tekst: Tamarin Varner

I denne artikkelserien skal vi bli bedre kjent med våre dyktige ansatte. Alle har et felles mål om å spre budskapet om BPA.

I dette blogginnlegget skal vi få bli bedre kjent med Julia Hansen. Hun begynte i Prima Assistanse i oktober 2022 hvor hun jobber som juridisk rådgiver. Julia har en master i rettsvitenskap fra universitetet i Tromsø der hun skrev om barns menneskerettigheter når en forelder utvises fra Norge. I tillegg har hun spesialisert seg innenfor emnene barns menneskerettigheter og selskapsrett.

Julia startet sin jobbkarriere allerede som 15-åring, da jobbet hun som butikkmedarbeider i mange år. De siste fire årene av studiet jobbet hun som assistent i hjemmetjenesten. Fra arbeidet i hjemmetjenesten har hun tatt med seg mange fine stunder og erfaringer som hun har tatt med seg videre inn i arbeidet som juridisk rådgiver. Å jobbe med mennesker har hun trives godt med hele veien.

Julia hadde kun hørt om BPA-tjenesten gjennom venner og bekjente som jobbet som BPA-assistenter. Hun visste veldig lite fra før om hva tjenesten faktisk gikk ut på.

Etter å ha jobbet i Prima har hun virkelig fått øynene opp for hvor fantastisk tjenestetilbudet BPA er, og for en stor forskjell i ens liv BPA gir en person med en funksjonsnedsettelse. Det samme gjelder funksjonsassistanse. Det er helt fantastisk!

Som nordlending er hun vokst opp med fjell, fjord og mark. Julia er veldig glad i action og å holde seg aktiv. Hun er ofte å finne på en topptur enten på ski eller til fots, og setter stor pris på joggeturer og aktiviteter med venner.

Til slutt er hun også veldig glad i å reise, særlig til varmere eksotiske steder.