#blikjentmedprima: Veronika, avdelingsleder i Troms & Finnmark

Jeg er ei lita «Pippi» på 40 år, bosatt i Tromsø. Jeg har en sporty samboer og har fire aktive ungdommer hjemmeboende på 14 og 16 år. På fritiden min bruker jeg tid på trening, søker stadig nye impulser og løper til fjells når mulighetene er tilstede for det. Jeg er setter også pris på kvalitetstid med venner og bruker mye av tiden sammen med min fantastiske familie. Jeg elsker utfordringer og sommeren 2021 avslutter jeg min master i erfaringsbasert ledelse.

Hva er BPA for meg?

Gjennom min arbeidserfaring har jeg ervervet meg stor åpenhet og respekt for ulike kulturer, fattigdom, evne til å se mennesket bak handlingene og bidratt til å skape er stort engasjement for likestilling og likeverd.

Den friheten BPA gir personer med funksjonsvariasjoner, er et tema som opptar mitt daglige arbeid,- både i og utenfor jobb.
Jeg har jobbet i Prima siden februar 2020 og elsker jobben min. Hver dag omgås jeg kunder og kollega som har et brennende engasjement for BPA som likestillingsverktøy, og som skaper stor glede i min arbeidshverdag.

Hva er din rolle hos Prima?

Til daglig er jeg leder for avdelingen Troms og Finnmark. Prima som organisasjon gir meg muligheten til å utvikle mitt lederskap, min kunnskap og det gir meg muligheter til skape mestring for de jeg omgås. Både for de ansatte, kollega og våre kunder.

I mitt team har vi fokus på å skreddersy og legge til rette for optimale BPA-tjenester. Alle våre arbeidsledere og kunder er unike, og det at vi som leverandør kan bidra til å tilpasse oss i forhold til kundens behov, er utrolig spennende. Hver dag får vi innblikk i våre kunders hverdag, helt fra en søknad sendes til kommunen og til at den enkelte med funksjonsnedsettelse får muligheten til å leve et likestilt liv.

For meg er det viktig at BPA gir hver enkelt av våre kunder en unik mulighet til fjerne hindringer man opplever ved å leve med funksjonsvariasjon. Gjennom skreddersøm fra lokalkontoret, service, tilgjengelighet og rask responstid tilpasset til den enkelte, så bidrar Prima Assistanse til at du ikke bare er et navn på lista.

I Prima Assistanse får du bistand fra du starter søknadsprosessen av vår fantastiske veiledningsteam og i tillegg har vi et BPA-råd bestående av kunnskapsrike rådgivere.

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram