#blikjentmedprima: Avdelingsleder Veronika

Jeg er ei lita «pippi» på 40år, bosatt i Tromsø. Jeg har en sporty samboer og har 4 aktive ungdommer hjemmeboende på 14 og 16år. På fritiden min bruker jeg tid på trening, søker stadig nye impulser og løper til fjels når mulighetene er tilstede for det. Jeg er setter også pris på kvalitetstid med venner og bruker mye av tiden sammen med min fantastiske familie. Jeg elsker utfordringer og sommeren 2021, avslutter jeg min master i erfaringsbasert ledelse.

Hva er BPA for meg?

Gjennom min arbeidserfaring har jeg ervervet meg stor åpenhet og respekt for ulike kulturer, fattigdom, evne til å se menneske bak handlingene og bidratt til å skape er stort engasjement for likestilling og likeverd.

Den friheten brukerstyrt personlig assistanse (BPA) gir for funksjonshemmede er tema som opptar mitt daglige arbeid,- både i og utenfor jobb.
Jeg har jobbet i Prima siden Februar 2020 og jeg elsker jobben min. Hver dag omgås jeg med kunder og kollega, som har et brennende engasjement for BPA som likestillingsverktøy, som skaper stor glede i min arbeidshverdag.

Hva er din rolle hos Prima?

Til daglig er jeg leder for avdelingen Troms og Finnmark. Prima som organisasjon gir meg muligheten til å utvikle mitt lederskap, min kunnskap og det gir meg muligheter til skape mestring for de jeg omgås. Både for de ansatte, våre kunder og mine kollega.

I mitt team har vi fokus på å skreddersy og legge til rette for gode tjenester for de av våre kunder som benytter BPA. Alle våre arbeidsledere og kunder er unike, og det at vi som leverandør kan bidra til å tilpasse de produkter vi leverer i tråd med kundens behov, er utrolig spennende. Hver dag får vi innblikk i våre kunders hverdag, helt fra en søknad går inn til kommunen og til at den enkelte funksjonshemmede får muligheten til å leve et likestilt liv. Den muligheten får de gjennom en tilpasset BPA ordning gjennom å benytte Prima som leverandør.

For meg er det viktig at BPA gir hver og en av våre kunder en unik mulighet til ta bort de hindringer man opplever ved å leve med funksjonshemminger. Gjennom skreddersøm fra lokalkontoret, service, tilgjengelighet og rask responstid tilpasset til den enkelte, så bidrar Prima Assistanse til at du ikke bare er et navn på lista.

I Prima Assistanse får du bistand fra du starter søknadsprosessen av vår fantastiske veiledningsteam og i tillegg har vi et BPA-råd bestående av kunnskapsrike rådgivere.