#blikjentmedprima: Agder

Tekst: Charlotte T. Hansen

Hei!

På det blide Sørlandet kan du finne vår avdeling på Rona 8. Avdelingen består av en avdelingsleder og tre BPA-koordinatorer. Vi kaller oss Team Agder. Vi har et flott arbeidsmiljø, fylt med mye humor og det å kunne være gode kollegaer for hverandre.

 

Hvem er vi i Agder?

Charlotte T. Hansen, avdelingsleder

1. august i fjor startet jeg som avdelingsleder her i Agder. Jeg er gift og har en katt, bor i Kristiansand i nærheten av både skog og hav. Hit flyttet jeg fra Langesund i 2010, og har siden da jobbet i oljebransjen ved National Oilwell i Søgne, og på voksenopplæringssenteret i Vennesla. Ved siden av jobb har jeg studert innenfor ledelse. Jeg er veldig glad å jobbe med mennesker, opptatt av likestilling, rettferdighet og at alle skal ha det bra.

 

I hverdagen tilbringer jeg mye tid med familie og venner. Jeg er glad i å være på hytta som består av friluftsliv, dra ut i båten på sommeren for å nyte sol og bading, eller det å kun være hjemme og koble helt av med god mat og en god serie.

 

Jeg ser frem til fortsettelsen med å jobbe i Prima Assistanse, samarbeid med andre lokalkontorer, følge opp både arbeidsledere og assistenter, og ikke minst jobbe med denne flotte buketten av BPA-koordinatorer her i Agder!

Studiobilde av Charlotte i mørkegrønn silkebluse. Hun har blondt hår og smiler.

Marie Louice V. Haraldseid, BPA-koordinator

Jeg har jobbet i Prima Assistanse siden 2021. Jeg er en ekte sørlandsjente! Hjemme har jeg en mann og to barn på 13 og 16 år. Den ene av disse flotte guttene har BPA, derfor har jeg god kjennskap både til søknadsprosesser og hvordan det er å styre en BPA-ordning. Jeg har, før min tid i Prima Assistanse, vært mest i spesialisthelsetjenesten og jobber fortsatt der også. Jeg brenner for rettferdighet og for at mennesker skal kunne leve sine liv som de ønsker; uavhengig av hvem man er eller hva man har.

 

Jeg er ellers glad i en god film, politiske diskusjoner, god mat, sosiale happenings og lange late dager med familien; gjerne med sol som en viktig ingrediens. Jeg håper du kommer innom oss på Rona 8 hvor vi ble etablert i 2022 for en kjas om BPA.

Studiobilde av Marie. Hun har på seg en svart bluse med puffermer i tyll. Hun smiler, har mørkt hår og svarte briller.

Malene Marie Lund, BPA-koordinator

Jeg begynte å jobbe i Prima Assistanse i januar 2023. Jeg liker å tilbringe tid med familie og venner, elsker en god søndagstur, gjerne i Dyreparken med samboeren og datteren vår, eller i skogen. Om sommeren er det sørlandsskjærgården som gjelder.

 

Tidligere har jeg jobbet i 13 år på en kompetanseskole, hvor jeg jobbet tett på elever med ulike utfordringer. Jeg har et stort hjerte for mennesker med ulike utfordringer, og derfor synes jeg jobben som BPA-koordinator i Prima er veldig spennende! Jeg elsker følelsen av å være med å gjøre en forskjell.

Studiobilde av Malene. Hun har på seg en hvit bluse. Hun smiler og har blondt hår.

Helene Kaasin, BPA-koordinator

Jeg kommer opprinnelig fra Lier, men har bodd i Kristiansand siden 2008. Jeg trives godt her på Sørlandet, med mine to barn, bonusbarn og samboer. Jeg er utdannet sykepleier og har jobbet i spesialisthelsetjenesten i 12 år. Jeg liker godt et festlig lag med gode venner og god mat, og hvis du i tillegg slenger på et brettspill er kvelden komplett for min del. Ellers er jeg glad i å være i aktivitet, og turer i skog og fjell med familien er noe jeg setter stor pris på.

 

Jeg tar med meg mange erfaringer og menneskemøter fra tiden min i spesialisthelsetjenesten til jobben som BPA-koordinator i Prima Assistanse. Jeg ser verdien i det å kunne ha et sosialt og aktivt liv som alle andre -  rett og slett å få være en del av samfunnet. Sammen med kollegaer, arbeidsledere og assistenter tror jeg vi kan klare å bane vei for mer inkludering og rettferdighet, og på denne måten se muligheter fremfor begrensninger. For meg er BPA en måte å skape en bærekraftig helsetjeneste på, som tar menneskers og samfunnets utfordringer på alvor.

Studiobilde av Helene. Hun har på seg en grå skjorte. Hun har brunt hår og smiler bredt.

Hva kan Agder tilby?

Lokalet vårt er åpent fra mandag til fredag mellom 08.00-15.00, og du er hjertelig velkommen om du er nysgjerrig på hva BPA er, eller om du allerede har BPA. Vi tar gjerne en samtale med deg over en kopp kaffe eller te. Ønsker du å søke om BPA og trenger hjelp, kan vi bistå med søknadsprosessen sammen med vårt veiledningsteam. Som ny kunde hos oss vil du som arbeidsleder få din egen kontaktperson og du vil bli godt fulgt opp med god opplæring. Vi skal sørge for at alle arbeidsledere har en god drift i sin ordning på en best mulig måte, for seg selv og sine assistenter.

Damene i avdeling Agder står samlet opp mot en hvit vegg. Alle smiler stort.