BPA Otta: Prima Assistanse er her for deg

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er noe mange syntes det er vanskelig å sette seg inn i – alt fra hva det innebærer til hvordan man søker og eventuelt klager. Oppfyller du kravene, har du rett på BPA. Otta som Ringebu – hvor enn du bor i Norge spiller ingen rolle. Lokasjon spiller heller ingen rolle om du ønsker bistand fra Prima Assistanse – vi er landsdekkende.

Er dette deg?

Det kan være mange grunner til at du kjenner et behov for bistand fra noen med bred kjennskap til BPA. Du kjenner deg kanskje igjen i følgende:

  • Du har nettopp hørt om BPA, og syntes at jungelen av informasjon og lovverk er uoverkommelig.
  • Du sitter midt i søknadsprosessen og er usikker på hvordan du utformer en best mulig søknad.
  • Du har søkt om og fått innvilget BPA, men timeantallet er langt lavere enn det du har behov for.
  • Du har søkt om BPA, men fått avslag.
  • Du har søkt om BPA i en kommune med fritt brukervalg, og lurer nå på hvilken leverandør du skal velge.
  • Du har hatt BPA en stund, men ønsker å bytte til en annen leverandør.

Du kan kontakt oss

Prima Assistanse kan bistå deg i alle tilfeller ovenfor. Våre dyktige og erfarne BPA-rådgivere ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om BPA og dine rettigheter. Vi tilbyr assistanse i din søknadsprosess, og innehar spesifikk kompetanse på nettopp det din kommune ser etter når de vurderer søknader.

Dersom du skulle ønske å klage på et vedtak, er vi behjelpelige. Vit at en stor andel klagesaker blir omgjort, så det kan faktisk lønne seg å ikke godta et vedtak du ikke er enig i.

Ønsker du å utforske mulighetene for å velge oss som din leverandør? Vår dør er alltid åpen, og vi hjelper deg også med denne prosessen ved behov.

Vi kan BPA (Otta og omegn)

Prima Assistanse tilbyr landsdekkende tjenester innen BPA. Innlandet dekkes av våre dyktige ansatte på Bekkelaget, og vil være ditt lokalkontor dersom du bor på Otta. Det er helt uforpliktende å kontakte oss, og terskelen er lav for å nå ut.

Våre åpningstider er fra 08:00 til 15:00 alle hverdager, og du kan enten komme innom kontoret eller ringe 95 20 15 35. Du kan også selvsagt sende e-post til [email protected]. Vi ser fram til å bistå deg!