Vi skreddersyr ditt BPA-webinar!

Tekst: Marianne Foss

Webinar illustration

Tilhører du en organisasjon e.l. og ønsker å tilby medlemmene mer kunnskap om brukerstyrt personlig assistanse (BPA), så kan Prima Assistanse bistå deg. Vi har lang erfaring med både BPA og organisering av webinarer, så det er ingenting å nøle med – ta kontakt med oss i dag!

 

Under pandemien har digitale seminarer eller webinarer som vi kaller det, blitt mer og mer vanlig. I Prima liker vi å samle folk for å snakke om temaer som engasjerer og inspirerer og som kan kan bidra til at mennesker med funksjonshemming kan få et likestilt og selvstendig liv. Vi kaller BPA for et likestillingsverktøy og vårt mål er at flest mulig lærer hva BPA innebærer og hvordan og hvorfor dette er så viktig verktøy.

 

Vanligvis holder vi fysiske seminarer og deltar på arrangementer for å møte folk personlig, men det siste året har vist oss at det er mulig å møte hverandre digitalt også. Da når vi også et større publikum samtidig. Vi samarbeider med Geir Lippestad og har invitert både helsebyråden Robert Steen og internettlegen Wasim Zahid til våre webinarer, for å nevne noen. I tillegg har vi mange ansatte som selv har BPA eller er arbeidsleder for noen som har det, og som mer enn gjerne deler sine erfaringer om hvordan hverdagen er med brukerstyrte personlige assistenter.

 

Temaer vi gjerne snakker om er bl.a. BPA og reise, BPA og fysisk aktivitet, funksjonsassistanse – assistanse i arbeidslivet, BPA og minoritetsgrupper og mye, mye mer. Se her for oversikt over temaer vi har tatt opp siste året i våre BPA-webinarer.

 

Ta kontakt med [email protected] om du ønsker å vite mer om våre webinarer og hvordan vi kan samarbeide for at du eller en organisasjon du tilhører, kan tilby et skreddersydd løsning for dine medlemmer.