Vi skreddersyr BP-hvA live-seminar til din organisasjon eller hjemsted!

Tekst: Idunn Ulvestad Hjermind

Panelet under BP-hvA live i Kristiansand bestod av bred fagkompetanse og egenerfaring.

«BP-hvA for noe, sa du?»

Ønsker du å tilby medlemmene i din organisasjon, hjemstedet ditt eller lignende kunnskap om brukerstyrt personlig assistanse (BPA)? Da kan Prima Assistanse bistå deg. Vi har lang erfaring med både BPA og organisering av seminarer. Det er altså ingen grunn til å nøle – kontakt oss i dag!

Endelig kan vi møtes fysisk igjen! Vi i Prima Assistanse ønsker å være nettopp der du er, og gleder oss stort til å treffe dere for å snakke om temaer som engasjerer og inspirerer tilknyttet BPA – det bidrar nemlig til at funksjonshemmede kan få et likestilt og selvstendig liv. Vi kaller BPA et likestillings- og frigjøringsverktøy. Vårt mål er at flest mulig lærer om hva det innebærer, hvordan det fungerer og hvorfor det er så viktig.

Vår dyktige samarbeidspartner, Geir Lippestad, er advokat med personlig erfaring som arbeidsleder for eget barn. Sammen med ham tar våre ansatte – hvor mange selv har BPA eller er arbeidsleder for noen som har det – dere med gjennom interessante temaer som reise, fysisk aktivitet, funksjonsassistanse (assistanse i arbeidslivet), minoritetsgrupper, personlige erfaringer rundt en hverdag med brukerstyrte personlige assistenter, samt mye, mye mer. Tidligere har vi også invitert deltagere som helsebyråd Robert Steen og internettlege Wasim Zahid, for å nevne noen.

HER finner du en oversikt over temaer vi tidligere har tatt opp. Som del av et skreddersydd opplegg vil det selvfølgelig være anledning for deltagere å komme med innspill og å stille spørsmål i plenum eller én til én.

Ta kontakt med [email protected] for å få vite mer om BP-hvA live og hvordan vi kan samarbeide for at du eller en organisasjon du tilhører kan tilby en skreddersydd løsning for dine medlemmer eller ditt hjemsted.

Vår markedssjef Hege Tegler og vår samarbeidspartner Geir Lippestad deltar ofte på BP-hvA live.