Satser på Nordmøre og Molde

Tekst: Hege Tegler

Anders Dalseth har jobbet i Prima Assistanse siden 2018. På lokalkontoret vårt i Ålesund har han jobbet som BPA-koordinator, og hatt gleden av å følge mange arbeidsledere tett. Nå skal han sørge for at Nordmøre og Molde får Prima Assistanse.

Hva er BPA

Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er den funksjonshemmede selv som bestemmer hvordan assistansen skal være.

Hos Prima Assistanse får alle kunder og assistenter en egen kontaktperson som bistår deg med det du trenger. Vi tilpasser oss dine behov og skreddersyr oppfølgningen rundt hver enkelt BPA-ordning.

Du kan lese mer om hvorfor du bør velge Prima Assistanse HER.

Nå står Anders klar for å bistå BPA-kunder på Nordmøre.

Brenner for mennesker

- Først og fremst er motivasjonen min at mennesker skal få frihet til å leve gjennom BPA, forteller Anders. Jeg har sett mange eksempler på funksjonshemmede som får en helt annen livskvalitet gjennom god assistanse.

Du kan lese om hvordan Lars fikk livet tilbake med BPA HER.

- For noen kan det være en overgang å få ansvar for egne assistenter. Vi har god opplæring og tett oppfølging for å bistå med å skape velfungerende, stabile og trygge ordninger. Det er der jeg kommer inn, smiler Anders.

Vi er der du der

Prima Assistanse har lokalkontor som dekker hele landet, så hos oss får du god og tett oppfølgning. På Nordmøre og i Molde er det nå Anders Dalseth som blir kontaktperson.

Du kan kontakte Anders direkte både på e-post og telefon om du har spørsmål om Prima BPA på Nordmøre og i Molde.

Bilde av mannlig assistent sammen med mann i rullestol. De står sammen på grønt gress foran hav og fjell, hvor assistenten holder i en drage som flyr i luften.

Kontakt

Anders Dalseth, leder Nordmøre og Molde

[email protected]

Tlf.: 995 00 382