#blikjentmedprima: Nina

Tekst: Nina Norberg

Hvem er du – bosted, hobbyer/fritid

Hei jeg heter Nina og er ei dame på unge 51 år 😊
Jeg giftet meg med Pål for litt over 7 år siden, og vi er en sånn typisk familie med mine og dine barn. Vi har ingen felles.
Jeg har en datter på 26, to sønner på 19 og 20 og så har jeg mine bonusbarn på 16 og 24. I tillegg har livet vært så fantastisk at det har gitt meg et barnebarn, Gabriel som er 7 år. Det er unødvendig å si at jeg forguder han ❤

Jeg er fra Tromsø og trives godt i byen min, det vil si, når ikke snøen ligger meterhøy. Da har jeg en tendens til å gå litt i hi. Da hender det at jeg nok blir ganske så lei 😊 Jeg er nok av den typen som trives best i varmen.

Jeg er veldig glad i å være på hytta, og der tilbringer jeg så mye tid jeg bare kan. Gjerne sammen med gode venner og familie. Gabriel er ofte med, og det er den beste tiden i hele verden 😊

Jeg er veldig glad i musikk, og har skrevet egen musikk tidligere, hatt eget jenteband og lastet inn litt låter på youtube. Det har nok vært den største hobbyen min da jeg var yngre.

Hva betyr BPA for deg?

BPA var faktisk helt ukjent for meg før jeg startet i Prima. Det har vært en utrolig bratt læringskurve, men jeg vil si det er den mest meningsfylte jobben jeg noensinne har gjort.
Å hjelpe mennesker som sliter med forskjellige fysiske utfordringer kjenner jeg ligger hjertet mitt nært. De er virkelig en jobb som kryper under huden på deg, og man klarer sjelden å logge av helt fullstendig.
Arbeidet mitt tenker jeg skal gi mening, og det føler jeg nå at det gjør

Hva er din rolle hos Prima? (Hva er dine oppgaver, ansvarsområder)

Jeg jobber som BPA-koordinator på lokalkontoret i Tromsø for Troms og Finnmark. Vi er jo ikke så mange på kontoret her, så arbeidsoppgavene og ansvaret blir egentlig litt over alt.
Den største jobben jeg gjør er nok det å passe på at både assistenter og arbeidsledere blir ivaretatt så godt det lar seg gjøre. Ellers er jobben administrativ i stor grad, og veldig variert.

Hva mener du gjør Prima til den beste BPA-leverandøren? ☺ (Hva skiller Prima fra konkurrentene)

Prima har et genuint hjerte for BPA. Vi har en stor og sterk stemme for de som ofte sloss mot kraftige vindmøller, og det fineste er at den omsorgen er ekte.
Prima står på for å hjelpe til på alt fra søknader, veiledning, klagesaker osv. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene. Hjertesaker finner man nok overalt, men det er så godt gjennomtenkt i Prima, der man blir ivaretatt i alle bauger og ender.
Det tilbys kurs, det blir tilrettelagt fra Primas side slik at det delegerte ansvaret til arbeidsleder skal kunne trygges, assistentene skal føle trygghet. I det hele tatt en flott plass å arbeide. 😊