#blikjentmedprima: Ida, opplæringsansvarlig

Jeg heter Ida, er 26 år og kommer fra Lørenskog, men bor i en liten leilighet i Oslo. Jeg er en sosial jente som er veldig glad i å være med vennene mine samtidig som at jeg liker veldig godt å bli kjent med nye mennesker. I fjor sommer flyttet jeg hjem fra København hvor jeg (samtidig som jeg spiste mye god mat og koste meg), fullførte en master i HR. Jeg hører mer på podkast enn musikk og innbiller meg selv at jeg er god til å ta vare på de grønne plantene mine.

Hva betyr BPA for deg?

Selv har jeg nok tatt for gitt den friheten og selvstendigheten jeg har i hverdagen. Det at BPA som likestillingsverktøy kan være med på å gi denne friheten og selvstendigheten til alle, er det beste med BPA. Jeg mener at BPA fungerer så godt fordi vi alle er forskjellige, med forskjellige behov og ønsker.

Min rolle i Prima Assistanse er opplæringsansvarlig/HR-koordinator, og jeg sitter på hovedkontoret. Som opplæringsansvarlig har jeg ansvaret for å utarbeide og sette sammen opplæringen av assistenter og arbeidsledere. Det er arbeidsledere som skal lære opp assistentene i det daglige, men vi står blant annet for den generelle opplæringen av assistentene ift. hvordan de skal være de beste BPA-assistentene. I tillegg til opplæringsansvarlig har jeg også en rolle som HR-koordinator hvor jeg har medansvar for håndbøker, personalsystem og bistå i HR-relaterte spørsmål ute i lokalkontorene.

I Prima Assistanse brenner vi for BPA, og det mener jeg skinner igjennom i alt vi gjør! Det at vi skreddersyr hver enkelt BPA-ordning og gir tett og god oppfølging, gjør oss til den beste BPA-leverandøren. At vi har fantastisk gode lokalkontor rundt om i landet, gjør at vi er her og nær for våre arbeidsledere og assistenter.