#blikjentmedprima: Hannah, markedskonsulent

Jeg heter Hannah Lunden og kommer fra Gjerstad. Jeg er 21 år gammel og lever livet mitt med BPA og servicehund. Jeg er til daglig privatiststudent, ansatt i Prima Assistanse og arbeidsleder. Jeg brenner veldig for likestilling og kan vel kalle meg en funkisaktivist!

BPA gir meg muligheten i hverdagen til å kunne være tante, søster, datter og venninne. Jeg elsker å bruke mye tid med menneskene jeg er glad i og ikke minst rollen min som tante! Jeg er veldig aktiv type som liker å reise masse både i Norge, men gjerne også utenlands. Kan vel nesten kalle reisingen for en hobby! Ellers bruker jeg mye tid med servicehunden min på 3 år og ikke minst med vennene mine. BPA gir meg muligheten til å utfylle disse rollen på en helt spesiell måte, og jeg kan være meg selv 110% med mye praktisk bistand.

Jeg kan som arbeidsleder være ganske spontan, aktiv og planlegge livet mitt helt selv. Og det, det skulle vært en selvfølge, men dessverre er det ikke sånn. Derfor er det veldig gøy at jeg har fått meg jobb i Prima! Jeg tror jobben min som markedskonsulent og prosjektleder kan gjøre motivasjonen min enda bedre, da jeg kan bruke interessene mine innenfor likestilling og kampen mot diskriminering aktivt i jobb også.

Jeg syntes Prima viser en viktig side av BPA på alle mulige plan. Både for barn og voksne. Mulighetene i Prima er veldig store da hjerterommet er så stort, og gjengen jeg jobber med er fantastiske mennesker. Det liker jeg veldig godt, og ikke minst all kompetansen og erfaringene vi forskjellige sitter med. Så dette gleder jeg meg veldig til!

Hannah har på raske skibriller og sitter i en grønngrå kjole i rullestolen sin foran en innsjø med fjelltopper i bakgrunnen. Smiler stort og det er en solfylt dag.

Hannah Lunden, markedskonsulent i Prima Assistanse