#blikjentmedprima: Camilla

Tekst: Camilla Dizdarevic

Hvem er du – bosted, hobbyer/fritid

Jeg heter Camilla og er en engasjert og positiv dame på 32 år. Jeg er gift og bor med mannen min på bryggen i Tønsberg. Når jeg har fri liker jeg å bruke tid på å lage god mat, reise, gå turer, lese og høre podkast om forskjellige temaer. Jeg er også veldig glad i dyr og har drevet med hest i mange år.

Hva betyr BPA for deg?

Det BPA betyr for meg, er å gi mennesker friheten til å gjøre det mange av oss tar som en selvfølge i hverdagen. Jeg synes det er kjempeviktig at vi, som ett samfunn, jobber for at alle skal få muligheten til å delta.

Hva er din rolle hos Prima? (Hva er dine oppgaver, ansvarsområder)

Hos Prima har jeg nylig startet som avdelingsleder for Osloavdelingen. Her har jeg ansvar for å følge opp kunder, økonomistyring, dialog med kommunen, personalansvar og sørge for at avdelingen drives etter Primas retningslinjer.

 

 

Hva mener du gjør Prima til den beste BPA-leverandøren? ☺ (Hva skiller Prima fra konkurrentene)

Det som gjør Prima til den beste leverandøren er menneskene som jobber her. Nå er jeg veldig ny i Prima, men jeg ser med en gang at de som jobber her er utrolig engasjerte, og virkelig brenner for å gjøre hverdagen bedre for mennesker med assistansebehov. Det er også en kjempefordel at vi er så lokale og tilgjengelige, med kontorer over hele landet.