#blikjentmedprima: Kim, avdelingsleder

Jeg er Kim og kommer i fra Porsgrunn. Jeg var i en motorsykkelulykke i 2008 som gjorde at jeg ble lam fra brystet og ned. Jeg vil selv si at jeg har mye godt humør og kanskje en dose for mye selvironi til tider, hvis dere spør de som kjenner meg. Mine store hobbyer er reptiler og bil. Jeg brenner skikkelig for el-innebandy og har vært trener/lagleder for Klyve el-innebandy siden 2010.

Hva betyr BPA for meg?

BPA for meg betyr alt!! Uten BPA hadde jeg ikke kunnet velge selv når jeg skal stå opp og legge meg, jeg hadde ikke hatt mulighet til å dra på ferie, jeg hadde ikke hatt mulighet til å drive med fritidsaktiviteter, jeg hadde ikke kunnet tatt meg den utdannelsen jeg har tatt, jeg hadde ikke kunnet fått meg den jobben jeg har og uten BPA så hadde jeg heller ikke hatt muligheten til å kunne være den pappaen/kjæresten/vennen/onkelen/sønnen jeg ønsker å være!
Jeg får til og med vasket taket på bilen skikkelig med BPA 😊

Jeg jobber som avdelingsleder i Prima Assistanse avdeling Telemark. Selv har jeg en bachelor innen økonomi og administrasjon og vært rullestolbruker siden 2008, slik at når jeg bistår med rådgivning så tar jeg med all den erfaringen jeg har fra skole og livet med meg inn i jobben for å hjelpe andre arbeidsledere til å drifte ordningene på en best mulig måte for arbeidslederne og assistentene deres.