WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2024

Bli med på Wings for Life!

Vi i Prima Assistanse skal delta på Wings for Life, som er et globalt løp – det vil si at folk i hele verden løper. Alt av inntekter fra løpet går til forskning på ryggmargsskader.

I år er løpet 5. mai klokken 13.00. Du kan melde deg på HER

 

BLI GJERNE MED I PRIMA ASSISTANSE SITT LAG «TEAM PRIMA ASSISTANSE»

Ved å bli medlem i laget kan du se hvor mange kilometer du legger bak deg i forhold til andre i laget, men husk at det viktigste er å delta.

 

skrevet av: Kristoffer Pedersen Brede

Hva er Wings for life?

I dette øyeblikket – mens du leser dette – har noen skadet ryggmargen og vil bli lammet. Ingen følelse i bena, kanskje ingen følelse i armer eller hender heller. Som en veldedighetsstiftelse støtter Wings for Life banebrytende forskning over hele verden. Målet er å finne en kur mot ryggmargsskade.

Wings for Life World Run knytter løpere og rullestolbrukere fra hele verden sammen gjennom et morsomt, unikt format og et engasjerende veldedighetsløp.

Mennesker over hele verden deltar samtidig – hver og en i sitt eget tempo og med sine egne mål – og sammen beveger vi oss alle nærmere en kur mot ryggmargsskade. Du trenger ikke å løpe, du kan også gå, rulle, hoppe eller heie. Det viktigste er å delta.

Påmeldingsavgiften er 20€ (hele summen går til forskning på ryggmargsskade)

For oss i Prima Assistanse er wings for life en super mulighet for litt konkurranse innad, løpe som et lag, pushe hverandre, men ikke minst gjøre det vi gjør året rund - heie hverandre frem.

HVORDAN FUNGERER DETTE?

Vi i Prima Assistanse kommer til å løpe felles fra 7 ulike lokasjoner i Norge. Her kommer vi til å starte fra samme startstrek, men vi løper alle i vårt eget tempo

Disse 7 lokasjonene er:

  • Skien
  • Stavanger
  • Kristiansand
  • Bergen
  • Trondheim
  • Sandefjord
  • Oslo

Informasjon om oppmøtested for de ulike byene finner du på Wings for life sine nettsider.

Ekstra stas om du møter opp på en av disse lokasjonene for å løpe fra samme startstrek som oss, men du står helt fritt til å løpe fra hvor du selv vil.

Dette betyr egentlig at du kan starte å løpe fra ditt eget hjem om ønskelig. Distansen du løper blir sporet i Wings for Life  World Run-appen som lastes ned på telefonen din.

Du starter å løpe samtidig som alle andre men det er ingen mållinje. I stedet begynner en virtuell bil å kjøre 30 minutter etter start og når den har tatt deg igjen er du ferdig. I Wings for Life World Run-appen blir du oppdatert på hvor langt unna bilen er – hvor langt klarer du å løpe før bilen tar deg igjen?

 

BLI MED OSS OG LØP FOR DE SOM IKKE  KAN.

Link til påmelding og mer informasjon finner du HER

Husk også å melde deg på laget til Prima Assitanse HER

Karsten Warholm during the Wings for Life World Run App Run Event in Oslo, Norway on May 07, 2023. // SI202305071656 // RBMN / Wings for Life World Run / 2023 / Norway // Kristian Vårvik for Wings for Life World Run