#blikjentmedprima: Elisabeth, BPA-koordinator

Tekst: Elisabeth Lillegrend

Jeg heter Elisabeth Lillegrend, er 43 år og bor i Elverum med mann og 3 barn (9, 12, 14 år). Jeg er utdannet adjunkt, og jobber 50% som ungdomsskolelærer ved siden av jobben som BPA-koordinator i Prima Assistanse. Jeg har jobbet i skolen i 18 år. Jeg liker å trene og er en aktiv dame med flere verv. Elsker å være med på det ungene er med på, så er lagleder for 2 fotball-lag og nestleder i Foreningen for Muskelsyke i Oslo og Akershus.

Hva er BPA for meg?

BPA har datteren min hatt siden 2014. For oss er BPA blitt friheten til å få leve et aktivt familieliv, samtidig som min datter kan få velge hva hun orker å være med på. Hun kan dra på shopping med venninner (og assistentene sine) når HUN har lyst, hun kan farge håret sitt når HUN har lyst, og hun kan ta seg en tur rundt når HUN har lyst fordi hun har assistenter som kan bli med henne. Hun trenger ikke vente på at vi foreldre har tid.

Bilde av BPA-koordinator Elisabeth Lillegrend sammen med sin ektemann, sønn og to døtre. De sitter samlet i en togkupe. Utenfor vinduet skimtes grønne blader fra trær.

Å reise med hele familien på interrail, med rullestol, pustemaskin og andre hjelpemidler, hadde ikke vært mulig uten å ha assistent med.

Et svart-hvitt bilde av de to døtrene og sønnen til Elisabeth Lillegrend. De gjør seg til for kameraet ved å lage grimaser.

Hva er din rolle hos Prima?

Jeg jobber som BPA-koordinator på lokalkontoret til Prima på Hamar, Innlandet. Jeg har blant ansvar for oppfølging av arbeidsledere og deres assistenter.

Prima har stor fleksibilitet og er raske til å respondere ved kontakt. Og ikke minst; Prima er veldig løsningsorientert!

Bilde av BPA-koordinator Elisabeth Lillegrend sammen med sin ektemann, sønn og to døtre. De står alle samlet foran et gelender. I bakgrunnen skimtes hav og fjellformasjoner.

Frigjøring av min tid så jeg kan få være litt mamma og ikke bare sykepleier, vaskehjelp, lærer osv:-)

Bilde av BPA-koordinator Elisabeth Lillegrend sammen med sin ektemann, sønn og to døtre. De står samlet på en perrong med bagasje foran seg. I bakgrunnen skimtes et tog og et skilt med påskriften «Budapest – Keleti».