BPA Telemark: Fleksibilitet og frihet til å leve

I tidligere Telemark har vi lokalkontorStathelle. Her møter du engasjerte medarbeidere med lang erfaring innen brukerstyrt personlig assistanse, også kalt BPA. Telemark er området som dekkes fra kontoret, hvor vi er godt rustet til å finne de løsningene som passer den enkelte sitt funksjonsnivå.

For tidligere Vestfold, har vi eget kontor med beliggenhet i Sandefjord.

Få hverdagen tilbake med en assistent

Hos Prima Assistanse ønsker vi å gi deg – og familien – mulighet til å leve livet så normalt som mulig. Dette er også selve kjernen i BPA, hvor tanken er å sikre frihet til å leve et selvstendig liv for mennesker med ulike typer funksjonsnedsettelser. Ditt liv på dine premisser, med bistand fra en BPA-assistent.

Med BPA er det du med et assistansebehov som styrer dine assistenter, eller deg som er foresatte dersom det er mindreårige eller umyndige med BPA-assistanse. Du fungerer som arbeidsleder og har derav det daglige ansvaret for ordningen, mens det er Prima Assistanse som er selve arbeidsgiver for assistenten(e).

Hvorfor Prima Assistanse?

Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og lokal leverandør av BPA-tjenester med konsesjon. Våre erfarne BPA-koordinatorer er klare til å bistå deg med alt fra rådgivning til søknadsskriving, samt hvordan velge oss som din BPA-leverandør.

I Telemark har vi også god erfaring med alle typer BPA-ordninger, både små og store. Flere av våre kunder er i tillegg foreldre til funksjonshemmede barn, og vi tilrettelegger for mest mulig fleksibelt familieliv med BPA.

Kontakt oss angående BPA (Telemark og omegn)

Du når oss mandag, onsdag og fredag mellom klokken 10:00 og 15:00, og får raskest tak i oss ved å ringe 913 39 236. Ønsker du å besøke oss andre dager og tidspunkt? Ring, så ser vi hva vi får til. Du er også velkommen til å sende en e-post til [email protected].

Vi ser fram til å høre fra deg. Og du, vi har vafler på fredager!

Prima Assistanse har siden 2013 levert tjenester innen BPA. Innlandet, Stor-Oslo, Telemark, Vestlandet, Troms og Finnmark – dette er bare noen av de mange fylkene hvor du finner våre lokalkontor. Vi er her for deg – over hele Norge.