BPA Agder: Vi er her for deg

Hos oss er døren alltid åpen. Du er til enhver tid hjertelig velkommen innom lokalkontoret vårt for en kaffekopp og en prat om BPA.

Agder er området som dekkes fra Kristiansand, og vi har dermed bred lokalkunnskap om ditt nærområde. På den måten kan vi skreddersy din BPA-ordning der du bor.

Hvorfor Prima Assistanse?

I tillegg til vår lokale forankring, er det en rekke andre fordeler om du velger oss:

  • Skreddersøm – Det er for deg vi er til, og vi tilpasser oss derfor alltid etter ditt assistansebehov.
  • Juridisk bistand – Har du behov for det, kan vi støtte deg med søknadsskriving, klage på avslag og mye annet.
  • Driftsmidler – Vi setter alltid av en prosentandel av timeprisen fra kommunen til driftsmidler. Disse kan brukes til å dekke utgifter som for eksempel reisekostnader for assistenter.
  • Tilgjengelighet – Vi vil at du skal føle at vi er en pålitelig BPA-partner, og har derfor veldig rask responstid. Ettersom vi holder til nær deg, vil du også få din egen lokale kontaktperson.

Fritt brukervalg

Kristiansand, Lillesand og Arendal er blant landets mange kommuner som har innført fritt brukervalg.

Hva innebærer det for deg? Du får mye større frihet til å velge, ettersom du selv bestemmer om du ønsker at BPA-tjenestene skal utføres av kommunen eller av en privat tjenesteyter som har avtale med kommunen.

Prima Assistanse har slike avtaler i alle tre overnevnte kommuner – og selvsagt enda flere. Det betyr at du kan velge oss når du får innvilget BPA, eller bytte over til oss om du benytter deg av en annen aktør. Skulle du være usikker på om din kommune har avtale med Prima, ta gjerne kontakt.

Kontakt oss angående BPA (Agder og omegn)

For deg som har spørsmål omkring BPA - Agder er blant fylkene hvor du kan finne et Prima Assistanse-kontor. Våre dyktige BPA-koordinatorer er klare til å bistå deg med alt fra rådgivning til søknadsskriving og valg av oss som din BPA-leverandør.

Du når oss alle hverdager mellom klokken 09:00 og 15:00, og får raskest tak i oss ved å ringe 93 86 10 87. Du er også velkommen til å sende en e-post til [email protected]. Vi ser fram til å høre fra deg!

 

Prima Assistanse har siden 2013 levert tjenester innen BPA. Innlandet, Stor-Oslo, Telemark, Agder og Vestfold – dette er bare noen av de mange fylkene hvor du finner våre lokalkontor. Vi er her for deg – over hele Norge.