Vil du være øynene mine? BPA-assistent søkes i Ålesund til 70% stilling

Jeg er blind, og trenger deg som vil hjelpe meg til å få økt livskvalitet i hverdagen. Du skal være mine øyne i mine daglige gjøremål siden jeg er blind. Vi er en familie på fem, hvor jeg er far. Det betyr at din arbeidsplass blir hjemme hos oss, eller hvor jeg måtte befinne meg.

Hva skal du gjøre når du er på jobb? Tanken er at du skal gjøre de tingene jeg ville gjort hvis jeg kunne se. Det vil for det meste gå i å følge meg til avtaler, trening, gjøre husarbeid, lage mat eller være med på reise.

Jeg har da behov for en assistent som dekker en stilling på ca 70%. Vi setter da opp en turnus der du vil jobbe både dagtid, kveld og noe helg.

Høres dette bra ut, er vi et stykke på veien. Jeg har også lyst til å beskrive for deg hvilke egenskaper jeg ser for meg at du har. Du er serviceinnstilt, er ryddig av deg, har litt livserfaring, og snakker og skriver norsk. Det er fint om du er litt handy også, og ikke bare har tommeltotter. Har du interesse for matlaging og trening, vil det også øke sjansen din til å få jobbe hos meg.

Du trenger førerkort klasse B til denne jobben, og må fremvise plettfri politiattest.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Ålesund
Søknadsfrist:
21.02.2020
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Arbeidsplass:
Ålesund
Tittel:
BPA-assistent
Sektor:
Personlig Pleie-Hjem
Stilling:
Fast 70%
Antall posisjoner:
1
Fylke:
Møre og Romsdal
Kontaktperson:
Anders Riise Dalseth
Telefon:
99 500 382
E-post:
jobb@primaassistanse.no

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram