Sporty og selvgående BPA assistenter søkes i Ålesund

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Møre og Romsdal Lerstadveien 539 Ålesund
Søknadsfrist:
24.05.2021
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Ålesund
Tittel:
BPA-assistent
Sektor:
Personlig Assistent
Stilling:
Fast, deltid
Antall posisjoner:
2-3
Fylke:
Møre og Romsdal
Kontaktperson:
Hanne
E-post:
bpa120@outlook.com

Er du sporty og selvgående?

BPA-assistenter søkes i Ålesund 50 % og 20 % stilling

Er du på utkikk etter en givende og variert deltids- eller ekstrajobb så les videre. Jeg er en ung mann på 22 år som er avhengig av assistanse i hverdagen. Nå har jeg ledig en 50 % stilling som assistent på dagtid og et par litt mindre stillinger på ettermiddag og helg/ferier. Sistnevnte er en jobb som passer godt for studenter. For rette kandidaten er det også mulig å slå sammen stillingene til en høyere prosent.

På dagtid er jeg på jobb, og på ettermiddagen har jeg noen faste aktiviteter jeg deltar på. Jeg er aktiv og liker å gå tur, jeg liker å sykle og på vinteren liker jeg å gå på langrennsski. Jeg er glad i musikk og film og jeg liker å kjøre biltur.

Hos meg vil din arbeidsdag blant annet bestå av:

  • Hjelp til å planlegge og strukturere dagen
  • Assistanse ved dagligdagse gjøremål.
  • Assistanse ved fritidsaktiviteter.
  • Assistanse ved besøk til familie og venner og ved noen reiser etter avtale.
  • Være tilstede sammen med meg.

Jeg er avhengig av en forutsigbar hverdag så du må være pålitelig og trygg. Du må være tålmodig og kunne motivere meg når jeg trenger det. Og du må være fleksibel og kunne ta ting på sparket. Det er ikke noe krav om formell utdanning, opplæring vil bli gitt der det er behov for det. Personlig egnethet og kjemi blir vektlagt. Du må ha sertifikat klasse B, og på grunn av utfordringer ved kommunikasjon er det veldig viktig at du behersker norsk flytende muntlig.

Jeg bor foreløpig hjemme hos mor og far så din arbeidsplass vil være vårt hjem og mine foreldre vil være dine arbeidsledere. Prima Assistanse vil være din arbeidsgiver. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, et hyggelig arbeidsmiljø og varierte og givende arbeidsoppgaver.

Arbeidstid:

  • 1 stilling på 50 %: Dag, hverdager
  • 1-2 stillinger på ca. 20 %: Ettermiddag + helg

Oppstart i juni eller etter avtale.

I alle stillingene er det også mulighet for tilkalling og ekstravakter ved behov om det er ønskelig.

Arbeidssted: Ålesund.

Politiattest påkrevd.

Tror du dette kan være jobben for deg vil jeg gjerne høre fra deg, og har du spørsmål vedrørende stillingen kan disse rettes til Hanne på telefon 92499250

Søknader og CV sendes til bpa120@outlook.com og blir vurdert fortløpende, det er kun de som blir kalt inn til intervju som får svar. Husk å oppgi i søknaden hvilken av stillingene du søker. Av hensyn til smittevern vil førstegangsintervju bli holdt på FaceTime/Skype