Personlig assistent søkes i deltidsstilling

Jeg er en kvinne som tidligere var sosialt aktiv, glad i natur og i å være ute. Jeg har i dag redusert kapasitet og søker derfor en pålitelig assistent som kan jobbe selvstendig i rolige omgivelser og som kan hjelpe meg med dagligdagse gjøremål.

Som brukerstyrt personlig assistent er du min energi, mine armer og ben når jeg ikke strekker til. Du er fleksibel, selvgående, empatisk og har et ønske om å gjøre en forskjell for andre. Det er en fordel om du er et ordensmenneske og synes vasking er ok+. Du må i tillegg snakke godt norsk, ha førerkort klasse B, og fremvise politiattest med plettfri vandel ved ansettelse.

Du må kunne bistå med det hverdagen inneholder for meg og min familie. Arbeidsoppgavene vil bestå av praktiske gjøremål i og utenfor hjemmet og tilrettelegging for at jeg skal kunne delta og/eller utføre det meste selv. Oppgavene hos meg kan bl.a. være husarbeid, herunder vasking, organisering og annet som inngår i et hushold, matlaging, baking, handling, hjelpe til med kjøring, og jeg vil kunne ha behov for noe personlig assistanse.

Arbeidsplassen din vil være hjemme hos meg og der jeg til enhver tid kan ha behov for assistanse. Det er barn og dyr i hjemmet, slik at du må være komfortabel med å jobbe i et hjem med barn og du kan ikke ha allergier eller redsler for hund og katt.

Stillingen er en 30% fast stilling på dagtid i ukedager, men det må kunne påberegnes noen helge og kveldsvakter ved behov. Tiltredelse snarest etter avtale.

Det er ingen krav til helsefaglig bakgrunn og ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet.

Er dette en jobb for deg, ber vi deg sende søknad og CV til
haagen@primaassistanse.no

Søknadsfrist 25.02.2019