Ønsker du jobb som BPA-assistent?

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse AS Lerstadveien 539 Ålesund
Søknadsfrist:
19.11.2021
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Ålesund
Tittel:
BPA-personlig assistent
Stilling:
Fast
Antall posisjoner:
1
Fylke:
Møre og Romsdal
Kontaktperson:
Karina
E-post:
karina-mag@hotmail.com

Liker du å jobbe med mennesker, er morsom, stabil og engasjert? Eller kanskje du er ei nattugle, og liker best å være våken om natten? Da er dette jobben for deg!

Daniel har en ervervet hjerneskade og trenger hjelp til alt i hverdagen. Han har derfor behov for assistanse hele døgnet. Vi søker etter deg som kan jobbe kvelder og helger, og som kan stille opp ekstra i ferier og helligdager.

Hovedoppgaven din er å ha Daniel i fokus når du er på jobb. Når man trenger assistanse til alt, trenger man også oppmerksomme assistenter. Han kommuniserer med symbol, øyestyrt talemaskin og kroppsspråk. Så det er en forutsetning at du er interessert i å lære hans måte å kommunisere på, er aktiv i kommunikasjon, og «gir av deg selv».

Han er en livsglad gutt, med fantastisk humør, og latteren sitter løst her hjemme. Han liker godt å være aktiv, dra på utflukter og finne på aktiviteter hjemme. Men har også noen viktige, daglige rutiner som han trenger assistanse til:

  • Stellsituasjoner
  • Måltid
  • Fysioterapi og trening

Du vil få god opplæring av oss foreldre og fysioterapeut.

Det er viktig at du:

-Er i god fysisk form.

-Har førerkort, da du må kjøre han på ulike aktiviteter.

-Snakker flytende norsk eller svensk, pga utfordringer innen kommunikasjon.

-Det er ønskelig at du er vaksinert mot Covid-19.

Vi holder intervju fortløpende, referanser er ønskelig. Det er bare de som blir kallet inn på intervju som mottar svar. Skriftlig søknad sendes til mor: Karina-mag@hotmail.com.

Søknadsfrist: 19.november