Liker du nye utfordringer og er god til å tilpasse deg ulike arbeidssituasjoner.

 

Jeg er en kvinne på snart 50 år og er ung til sinns som søker personlige assistenter til mitt assistanseteam.

Jeg søker:

Deg som er serviceinnstilt, positiv, løsningsorientert, fleksibel, pålitelig, praktisk anlagt, og en som ser muligheter fremfor begrensninger. I tilegg er du pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid. Du bør beherske norsk muntlig og skriftlig.

Du bør:

Ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Jeg har en servicehund og en av kriteriene for jobben er at du liker hunder. I tillegg ikke har noen form for allergi ovenfor hunder.

Jeg kan tilby:

En variert, spennende og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil få opplæring ved ansettelse og mulighet til å jobbe i team i enkelte sammenhenger.

Som min assistent bidrar du til å tilrettelegge slik jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv. Personlig assistent er ikke et helse-og-omsorgsyrke, men et serviceyrke og kanskje det viktigste verktøyet for funksjonshemmedes likestilling. Jeg blir din arbeidsleder.

Arbeidsoppgavene:

Innebærer å bistå meg med praktisk assistanse i og utenfor hjemmet, bl.a. matlaging, innkjøp, møter, kortere og lengre reiser, personlige gjøremål og andre praktiske oppgaver knyttet til hverdagslivet. Som nestleder i foreningen Norske Servicehunder vil det ble nødvendig å bli med på diverse messer og styremøter etc. Dette innebærer at du må belage deg på å være med på reiser.

Stillingsstørrelse:

Jeg trenger personer som kan jobbe på tilkalling, med mulighet for fast stilling. Arbeidstiden vil varierende dvs det kan bli dag, kveld og helger.

Jobben kan kombineres med studier. Søkere som ønsker et lengre arbeidsforhold og bor i nærområdet vil bli prioritert.

Jeg oppfordrer menn å søke, og personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse), og jeg ønsker oppstart snarest.

Send en utfyllende tekst om deg selv, samt CV

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse TØNSBERG
Søknadsfrist:
Snarest
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Konkurransedyktig
Arbeidsplass:
Tønsberg
Tittel:
Assistent
Antall posisjoner:
2
Kontaktperson:
Heidi Paulsen
E-post:
heipauls@gmail.com

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram