Klar for ny og meningsfylt jobb? BPA-assistent søkes til 50% stilling i Langevåg

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Ålesund
Søknadsfrist:
31.12.2021
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Langevåg
Tittel:
BPA-assistent
Sektor:
Personlig Assistent
Stilling:
Deltid, 50%
Antall posisjoner:
1
Fylke:
Møre og Romsdal
Kontaktperson:
Anders Riise Dalseth
Telefon:
99 500 382
E-post:
jobb@primaassistanse.no
Stillingen er ledig fra nå, og vil gjelde midlertidig frem til månedsslutt februar 2022.Er du engasjert, ansvarsbevisst og kreativ? Så flott! Da ønsker jeg at du søker på denne stillingen. Jeg søker etter deg som kan jobbe ettermiddager, helg og i ferier hos meg. Jeg er en tenåring på 18 år som på lik linje med de fleste andre tenåringer liker musikk og som trives når det skjer noe.

Som du sikkert har forstått( siden jeg søker etter personlig assistent )så har jeg noen behov utover det mange andre gutter på min alder har. Jeg er multihandikappet, noe som gjør at jeg har behov for tilrettelegging og assistanse til gjennomføring av aktiviteter, trening, pleie og stell.I tillegg til mitt stort sett fornøyde vesen må du forholde deg til den ganske så ok familien min( husk jeg er tenåring…). Jeg er en del av en familie på fem, og bor sammen med mamma, bonuspappa og to mindre søsken i Langevåg. Jeg har egen leilighet hjemme som er tilrettelagt for meg.
Som min personlige assistent ønsker jeg at du er:• Ansvarsbevisst, moden og kunne forstå og uttrykke deg på norsk.• Raus med tolkningene av mine signaler, da de kan være svake.• Vise omsorg, men samtidig stille krav til meg da jeg er flink til å lukke øynene og stenge deg ute.

• Engasjert og villig til å stå på for meg.

• Kunne samarbeide med mamma og bonuspappaen min til mitt beste.

Arbeidsted: Langevåg

Plettfri politiattest er påkrevd.

Merk søknaden: BPA 172