Helsefagarbeidere søkes

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Vestby
Søknadsfrist:
Snarest
Antall posisjoner:
2
Fylke:
Akershus
Kontaktperson:
Victoria
E-post:
victoria.sorensen@prima-assistanse.no

Helsefagarbeidere søkes

Jeg er en livsglad mann på 44 år som bor i Vestby med kone og 2 barn. Jeg har sykdommen ALS, bruker rullestol og respirator. Jeg kan tilby en jobb som er variert, hyggelig og utfordrende. Du blir en del av mitt dyktige team av assistenter, som jobber i turnus dag, kveld, natt og helg. Arbeidssted er vårt hyggelige, landlige hjem og du kommer tett på vårt familieliv.

Jeg trenger assistanse til mange ulike gjøremål: Personlig hygiene, bruk av respirator, hostemaskin og trachealsug – i tillegg til å være pappa for barna mine.

Jeg trenger å utvide mitt team med assistenter og har ledig to stillinger, fortrinnsvis helsefagarbeidere i deltidsstillinger, stillingsprosent avklares nærmere.
Opplæring vil bli gitt.

Krav til kompetanse

Du må ha god kommunikasjonsevne og forstå, snakke og skrive godt norsk.
Du må ha førerkort kl B og mestre å kjøre stor bil.
Helsefagarbeider

Plettfri vandelsattest må fremvises før oppstart.

Gode lønnsvilkår.

Om arbeidsgiveren
Prima Assistanse AS er et privat firma som tilbyr helse, omsorg og assistanse-tjenester til hjemmeboende eldre, og andre mennesker med behov for omsorg og personlig assistanse. Prima Assistanse har hovedkontor i Oslo og avdelinger en rekke andre steder i landet. Prima Assistanse har ca 1000 ansatte og er i kraftig vekst. For mer informasjon se www.primaassistanse.no