Brukerstyrt personlig assistenter søkes i Tromsø

Til arbeidsleder sentralt i Tromsø søker vi etter brukerstyrt personlige assistenter i flere stillinger.

Arbeidsleder ønsker hyggelige assistenter som bidrar til en enklere hverdag for arbeidsleder og hennes familie. Arbeidsoppgavene vil være varierte og er i tråd med tanken om at assistenten har oppgaver som er med på å gjøre det mulig for arbeidsleder å leve det livet hun ønsker.

Arbeidsoppgaver vil blant annet innebære personlig stell, oppfølging av opplegg fra fysioterapeut og logoped (opplæring vil bli gitt av fagpersonell), matlaging, turer og stell i hjemmet.

Arbeidsleder ønsker assistenter som er fleksibel, optimistisk, liker å lage mat og har grunnleggende kunnskap om matlaging, har ståpå vilje, er i god fysisk form, tar nye utfordringer med et smil og kan jobbe selvstendig. Personlig egnethet vektlegges tungt.

Assistent må ha førerkort. Assistent må kunne framvise politiattest med fri vandel ved ansettelse. Det er viktig for arbeidsleder at assistent behersker norsk muntlig flytende pga. talevansker.

Det legges opp til dag- og kveldsvakter og faste helg- og nattevakter hver 3. eller 6. Uke (vil kunne variere etter behov).

Vi søker etter deg som kan stille på kort varsel og ha en tilkallingsvikar funksjon i hverdagen, og vil kunne knytte deg opp til faste helgevakter.

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn. Ansatte vil få assistentkurs og opplæring. Intervju kjøres fortløpende i utlysingsperioden og det er ønskelig at du kan starte i stillingen snarest.

Hvis du synes dette høres spennende ut ber vi deg sende søknad og CV til
Theresehebnes@hotmail.com