Kunne du tenke deg en meningsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver? Er du i tillegg fleksibel og kan snu deg rundt på kort varsel, kan du være akkurat den jeg søker etter.

Litt mer om meg og mitt assistansebehov:

Ung student bosatt i Oslo med behov for en fast assistent og to på tilkalling.

Jeg er livsglad, spontan, positiv og aktiv. Aktivitetene er alt fra å være med venner, gå på kino, gå på konserter, jobbe med ulike mediating (som jeg også studererer), og å være aktiv i organisasjonslivet. Med andre ord, som assistent for meg får du mulighet til å være med på mye gøy!

Så har det seg slik at for at jeg skal kunne gjøre alle disse tingene har jeg behov for assistanse til personlige og praktiske gjøremål fra morgen til kveld. Derfor er det viktig at du er punktlig, tålmodig, har et åpent sinn, og at du trives med og takler varierte arbeidsoppgaver. Det er fint om du er tilstede på jobben og sosial, men kan trekke deg tilbake når det trengs. Er også lurt om man er litt sporty 🙂 Det er ingen krav om utdanning da opplæring vil bli gitt og personlig egnethet vil bli vektlagt. Dersom du liker å se på film blir jeg ekstra glad, for det er noe jeg virkelig liker.

Arbeidsoppgaver:

Variert arbeid med både personlig assistanse og praktiske gjøremål. Disse oppgavene kan være alt fra å hjelpe meg med dusj, matlaging, husvask, forflytning og assistere meg på ulike sosiale aktiviteter. Er du usikker på hva det vil si å være personlig assistent kan du lese mer om Brukerstyrt personlig assistanse her: www.prima-assistanse.no

Arbeidstid:

Den faste stillingen vil innebære faste vakter hver onsdag (mellom 17-23), hver fredag (mellom 07.30-15.30) og annenhver tirsdag (dagvakt i partallsuker).

Stillingen som tilkallingsvikar kan være både på dag og kveld, alt etter behov.

Håper å høre fra deg!

Send søknad og cv til: johannesarbeidsleder@gmail.com
Merk søknaden med “Fast” eller “Tilkalling”.

Politiattest vil bli krevd.