BRUKERSTYRT PERSONLIG ASSISTENT SØKES I TØNSBERG

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse TØNSBERG
Søknadsfrist:
snarest
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Tønsberg
Tittel:
Assistent
Sektor:
BPA
Stilling:
25%
Antall posisjoner:
4
Fylke:
Vestfold
Kontaktperson:
Renate Mathisen
E-post:
renate.mathisen@hotmail.no

Hei!
Jeg er en 30 år gammel kvinne som er født med Cerebral Parese og trenger personlig assistent (BPA)
Litt mer om meg :
Jeg er positiv, sosial, imøtekommende og forståelsesfull, samt at jeg har god selvinnsikt. Mine interesser er blant annet film, café, musikk, kultur og litteratur. Jeg bruker mye tid innad i organisasjonsarbeid, da jeg har ulike styreverv, jobber som sekretær og er nettsideansvarlig.

Arbeidsoppgaver:
Jeg trenger en god del hjelp i hverdagen, blant annet til personlig stell, matlaging, husarbeid, handling av matvarer, shopping, og transportbistand, samt ledsager på en del sosiale aktiviteter utenfor hjemmet.
Hva er det jeg ser etter? Deg som er pliktoppfyllende, ærlig og omsorgsfull. Fleksibilitet setter jeg også høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik, samt at arbeidstiden hos meg kan variere.Det er en fordel om du setter pris på lange samtaler og liker å lytte, samtidig som du kan gi råd i situasjoner der det trengs. I tillegg er det et stort pluss om du er glad i å lage mat. Jeg setter også pris på om du liker å finne på ting. Hyggelig om du også har noen av de samme interessene som meg.
I første rekke søker jeg etter BPA-assistenter i faste stillinger og noen på tilkalling.

Det er ett krav om at du har Førerkort (klasse B) og plettfri vandel for å kunne jobbe hos meg.
Er du en person som ønsker å gjøre en forskjell og ikke minst forstår prinsippet «gi og ta», da kan akkurat du være den jeg søker etter som min personlige assistent.

 

Søknadsfrist: snarest
Send søknad til: renate.mathisen@hotmail.no

Du vil bli ansatt i Prima Assistanse etter gjeldende regler og tariff. Grunnlønnen ligger på kr 178,-.

Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og nær leverandører av BPA-tjenester (brukerstyrt personlig assistanse). Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har kontorer i alle landets regioner. Prima Assistanse er en merkevare under Prima Omsorg og har levert BPA tjenester i mange år. Vi har som mål å være den beste leverandøren av BPA-tjenester ved å gi personlig oppfølging til hver enkelt arbeidsleder og til kommune. Vi har likemenn fra alle regioner som utgjør vårt BPA-råd. På denne måten opprettholder vi ønske om å hele tiden forbedre våre tjenester.