Bruker du tegnspråk og leter etter en ny jobb?

Liker du varierende oppgaver og en uforutsigbar hverdag? Synest du husarbeid er gøy? Er du impulsiv og ønsker en fleksibel jobb?
Kanskje er akkurat du superassistenten jeg trenger?

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en annerledes måte å organisere bistand og assistanse til personer med nedsattfunksjonsevne. Istedenfor å være passiv mottaker blir man daglig leder i eget liv. Jeg leder mine egne assistenter og velger selv hvordan hverdagen min skal være. Formell arbeidsgiver er prima assistanse og lønnen er konkurranse dyktig.

Hvem er jeg?
Kvinne på 29 år som har en progressiv muskelsykdom. Jeg arbeider 70% og har kjæreste samt en katt. Hverdagen min er uforutsigbar og varierende, hva jeg gjør varierer mye fra dag til dag. Som personlig assistent er du mine armer og bein, du er med på å gjøre mitt aktive liv mulig. Arbeidsoppgavene dine varierer mye i takt med mine planer. Det er fordel om du liker å ha det ryddig rundt deg og synest vasking er ok+. Det vil være noe hjelp til personlig og praktiske gjøremål. Det vil være aktuelt med opplæring i intravenøs ernæring etter avtale. Du trenger ikke ha noen spesielle kunnskaper eller erfaringer, da det viktigste for jobben er at vi kommer overens. Derfor er personlig egnethet viktigst.

Hvem er du?
Du er fleksibel og ønsker en deltidsjobb. Du er positiv og tålmodig. Det er en fordel om du liker litt uforutsigbarhet og ikke er avhengig av å vite dagens plan i forvegen. Du må ha førerkort. Du er røykfri da jeg har dårlige lunger (snus er ok), du er presis, pliktoppfyllende og ikke redd for å ta i et tak. God fysisk form er en fordel da jobben innebærer noen løft. Du må være kvinne, dette pga. kjønnsdelte garderober i svømmehall/treningssenter. Om du også har sans for humor og liker hektiske dager, ja da snakker vi full pott. Du må også ha plettfri vandelsattest.

Tegnspråk?
For å kunne leve det livet jeg ønsker er jeg helt avhengig av assistanse fra andre, jeg trenger ekstra armer og bein for at livet mitt skal gå rundt. Det er viktig for meg at de assistentene jeg har er dyktige og de beste assistentene jeg kan få. For meg er det da helt åpenbart at man må lete etter den beste assistenten. Jeg har lært tegnspråk i 1,5 år jeg er ikke hørselshemmet selv men foretrekker å bruke tegnspråk da jeg har nedsatt muskelstyrke og stemmebruk er slitsomt for meg. Jeg trives svært godt med å kommunisere med tegn. Jeg er ikke flytende i tegnspråk så det er en fordel at du er litt tålmodig med meg, men jeg blir bedre og bedre. Kan du norsk tegnspråk trenger du ikke være talespråklig. Døve og hørselshemmede oppfordres til å søke.

Oppstart i januar/februar 2019. Lønn etter avtale, arbeidstid vil kunne variere kveld, natt, dag, helg og helligdag. I første omgang er stillingen tilkalling med mye arbeid i perioder etter avtale. Det kan være mulighet for fast stilling etterhvert. Arbeidsted er i Tromsø i min bolig og der jeg ellers befinner meg. Det vil kunne være aktuelt med reiser etter avtale. Oppstart i januar/februar. Om dette høres ut som en jobb for deg send CV og søknad ingrid.thunem@gmail.com.