BPA-assistenter søkes i Vadsø

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse AS
Søknadsfrist:
Omgående
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Vadsø
Tittel:
BPA assistent
Sektor:
Privat
Stilling:
Assistent
Antall posisjoner:
3
Fylke:
Vadsø
Kontaktperson:
Vibeke Engen
E-post:
vibeke.engen@prima-assistanse.no

BPA assistenter søkes

til ei rolig omgjengelig kvinne på rundt 40 år. Det søkes etter assistenter i 30% fast stilling og noen som kan jobbe som tilkalling og som også kan dekke behovet i ferier og høytider.

Jeg trenger at du er min energi, og mine armer og ben når mine egne ikke strekker til. Jeg har redusert kapasitet og ønsker derfor en pålitelig og positiv assistent som kan jobbe selvstendig i rolige omgivelser og ta ansvar for egne arbeidsoppgaver.

Alt som hverdagen inneholder for meg og familien min, må du kunne bistå med. Hverdagen kan ikke alltid planlegges, men oppgavene hos meg vil i stor del bestå av matlaging og husarbeid, herunder vasking, organisering og alt annet av stort og smått som er nødvendig for vedlikehold av et hushold. Det er derfor en fordel om du er et ordensmenneske og at du synes vasking og matlaging er ok+. Du må også kunne dra ut med handlelisten, bytte bleie på barnet vårt, lufte hunden, være med i bassenget og alt i mellom dette.

Arbeidsplassen din vil være hjemme hos meg og der jeg til en hver tid kan ha behov for assistanse. Du kan ikke ha allergier eller redsler for husdyr som hund og katt, og du må være komfortabel med å jobbe i et hjem med barn og i å bistå i aktiviteter med de.

Du må ha førerkort klasse B og synes at det er greit å kjøre både nyere og gamle biler, vinter som sommer. Politiattest med plettfri vandel må kunne fremvises ved ansettelse.

Arbeidstiden blir primært dagtid og ettermiddag men avvik fra dette og noe helgearbeid må påregnes. Arbeidstiden vil variere fra uke til uke så det er viktig at du er fleksibel med tanke på arbeidstiden. Som tilkalling er det også en stor fordel om du har mulighet til å stille på kort varsel. Det vil være mulighet for fleksibel arbeidstid (4-7 t/pr vakt) og stillingen kan kombineres med studier eller annen deltidsjobb.

Der er ingen krav til helsefaglig bakgrunn og ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Å være assistent er ikke alltid et omsorgsyrke men ofte et serviceyrke, du må derfor være god på å lytte og kommunisere og ha et ønske om å kunne utgjøre en forskjell for andre.

Om dette kan være en jobb for deg ber vi om at du sender søknad og CV til

vibeke.engen@prima-assistanse.no

Søknadsfrist omgående