BPA assistenter søkes i Narvik

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse AS
Søknadsfrist:
Omgående
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Narvik
Tittel:
BPA
Sektor:
Privat
Stilling:
Assistent
Antall posisjoner:
4
E-post:
jobb.som.assistent@gmail.com

Fire par hender søkes for umiddelbar ansettelse

Tilkalling, med mulighet for fast ansettelse.

Er du en fleksibel person som er klar for nye utfordringer? Kanskje er du permittert eller oppsagt, men vil bidra med ditt i disse utfordrende tider? Da har jeg en jobb hvor du vil føle deg ekstra viktig. Jeg søker fire tilkallingsvikarer for å ha i ekstra sikkerhet i min bpa ordning. Bpa står for borgerstyrt personlig assistanse. Jeg blir din arbeidsleder, mens Prima Assistanse blir din arbeidsgiver.

Hvem er du? Som assistent trenger du ingen utdanning innen helse og omsorg. Ufaglærte er faktisk å foretrekke. Så hvis du kommer fra en jobb innen service, eller har andre erfaringer med mennesker er det en perfekt match. I disse dager synes jeg helsearbeidere skal jobbe der de trengs mest. Jeg trenger en person som er lettlært, positiv og flink til å stå på når det trengs. I praksis skal du være mine armer og bein. Men du kan slappe helt av, for det betyr ikke at du må bære meg rundt. Det har jeg rullestol til.

Hvem er jeg? Jeg er en av «guttan». Det er et uttrykk de aller fleste i Narvik bruker. Om du ikke skulle ha hørt om oss, er vi er to brødre på 48 og 54 år med samme muskelsykdom. Jeg er yngstemann i duoen, men begge mener at alder bare er et tall. Mange tror faktisk vi er tvillinger, men bortsett fra rullestol og briller, er vi nokså ulike. Jeg bor i en privat bygd bolig sammen med min bror. Vi har hver vår ordning med Borgerstyrt Personlig Assistanse (BPA).

Jeg trenger assistanse til alle livets gjøremål. Det vil si assistanse til av og påkledning, personlig behov og hygiene, toalettbesøk, assistert ventilasjon, bilkjøring, husarbeid, hagearbeid, matlaging og spising. Jeg trenger også assistanse når jeg er på ferie og jobbreiser. Det vil være mulig å jobbe i begge ordningene.

Konkurransedyktig lønn. Tillegg for kvelds, natt og helgearbeid etter Primas satser. Arbeidsintervju holdes fortløpende. Tiltredelse snarest!

Søknad med CV sendes til jobb.som.assistent@gmail.com