Bpa assistent søkes til ungdommelig kvinne på 65 år i rullestol.

Er du den vi søker? 

Da en av våre faste assistenter nå skal ut i fødselspermisjon søker vi etter en ny gledesspreder i ordningen vår.  Ca 50% stilling hovedsakelig dagtid, både noen ukedager og noe helgearbeid. Helsefaglig bakgrunn er fint, men overhode ikke det som vektlegges mest. Her er det personlige egenskaper som er det viktigste!

En typisk hverdag for bruker og assistent er assistanse vedrørende morgenstell. Bruker er ei fiffig dame som skyr joggeklær og heller ønsker å se og føle seg bra. Opptatt av velvære, så absolutt en fordel om du vet hvordan en øyeskygge skal brukes.

Videre er det hjelp til hverdagsting som litt husarbeid (klesvask, vask osv), matlaging, litt trening, kafebesøk og shopping, assistanse under fysioterapitimer, logopedtimer osv.

Bruker har tidligere hadd hjerneslag og har dermed en fot og en arm som ikke er helt samarbeidsvillig, derfor er rullestolen ett viktig hjelpemiddel i hverdagen. Har også fått talefeil etter hjerneslaget og har enkelt språk i dagliglivet.

Under opplæring vil de andre assistentene hjelpe deg i rutiner og i hvordan kommunikasjonen kan flyte best mulig, da bruker er i opplæring for å kunne få enda bedre språk.

Bruker og hennes ektemann har hund, så om du er allergisk, er dette dessverre ikke jobben for deg.

Du som assistent bør ha god fysikk og sertifikat klasse B.

Det å være BPA fører til at du kommer svært tett på bruker og det beste du kan gjøre om du er usikker på om stillingen kan være for deg, er å søke. Så kan du eventuelt få stille så mange spørsmål du vil under intervjuet.

Ring arbeidsleder Therese på tlf 99042900 om du har spørsmål vedrørende stillingen, eller enda bedre: Send søknad til theresehebnes@hotmail.com NUH😀

 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse
Søknadsfrist:
Omgående
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Tromsø
Tittel:
BPA assistent
Sektor:
Privat
Stilling:
Assistent
Antall posisjoner:
1
Kontaktperson:
Therese Hebnes
Telefon:
99042900
E-post:
theresehebnes@hotmail.com

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram