BPA assistent søkes i Alta

BPA, jobben som realiserer drømmer! (Tilkalling og sommervikarer.)

BPA er kanskje et nytt begrep for deg, men frykt ikke, de beste personlige assistentene visste ikke at de kom til å passe i yrket før de prøvde det. Du trenger ikke en utdanning for å jobbe som personlig assistent, men det finnes knapt en jobb du blir mer stolt av å ha. I dette yrket får du mulighet til å frigjøre et menneske, fordi en personlig assistent lar folk få bestemme sin egen hverdag og realisere sine drømmer.

Hvis du tenker at pleie og omsorgsyrket ikke er noe for deg, er du mest sannsynlig rett person til denne jobben. Som BPA skal du ikke utøve helse og omsorg, du skal først og fremst yte service. Den viktigste delen av jobben som BPA er å være armer og ben til den du skal assistere.

Som BPA må du regne med at ikke alle dager er like. Din jobb er å assistere meg med det jeg trenger der jeg til en hver tid er. Noen ganger er det hjemme, andre ganger er det ute blant folk, eller ute på korte eller lengre reiser. Selv om omgivelsene vil endre seg vil oppgavene dine som BPA alltid være å assistere meg med de oppgavene jeg til en hver tid trenger hjelp til. Noen dager kan det være mye som skjer, mens andre dager er rolige.

For å kunne trives i denne jobben er det viktig at du er fleksibel når det kommer til arbeidsoppgaver og arbeidstid. Du må også være ganske selvstendig og klare å ta til deg den veiledningen som blir gitt. Du må være pålitelig, punktlig, ansvarsfull, rolig og snill. Din arbeidsplass vil være mitt hjem og mitt liv, og det er derfor viktig at vi har en god kjemi. Siden jobben innebærer en del personlig pleie er det ønskelig at du som søker er kvinne, og gjerne i alderen 20 til 45 år, men det er viktigere at vi kommer overens enn hvor gammel du er. Du bør å være i god fysisk form da jobben medfører tunge løft. Det vil å være en fordel om du har egen bil siden bussruten ikke er lagt opp etter mitt liv. Du bør og kunne norsk siden god kommunikasjon er svært viktig i en slik jobb. Det er ikke krav om helsefagligbakgrunn og ansettelse vil gjøres basert på personlig egnethet.

Kort oppsummert leter jeg etter deg som ønsker en jobb med varierte arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn og mulighet til å reise både innenlands og utenlands, og som kan tilpasse deg ulike sosiale settinger. Hvis du synes dette høres interessant ut, kan dette være jobben for deg!

Jeg er selv kvinne i 30 årene med fast jobb, egen bil og en katt, så fint hvis du ikke er allergisk.

Jeg er i første omgang på leting etter tilkallingsvikarer og sommervikarer, med mulighet for fastansettelse fra høsten.

Politiattest er påkrevd ved ansettelse.

Hvis du synes dette høres spennende ut håper jeg å høre fra deg. Ta kontakt på telefon 99 25 94 39 eller mail ingerks@msn.com

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse AS
Søknadsfrist:
Omgående
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Alta
Tittel:
BPA
Sektor:
Privat
Stilling:
Assistent
Antall posisjoner:
4
Fylke:
Troms og Finnmark
E-post:
ingerks@msn.com

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram