Assistenter søkes til BPA-stilling på Ellingsøy

Dersom du klikket inn på denne annonsen, så leter du etter en jobb. Er du på jakt etter en hvilken som helst slags jobb og bare tar det du får, kan du klikke videre. For at du skal kunne jobbe hos meg, så må du virkelig ville jobbe med mennesker, og du må ha en reelt ønske om å hjelpe. Jeg har nemlig en muskelsykdom og trenger hjelp i hverdagen for at ting skal gå rundt. Jeg søker etter noen til en BPA-stilling, og trenger rett og slett at du er mine armer og bein når mine egne ikke strekker til. Alt som hverdagen inneholder for meg og familien min, må du kunne bistå med. Hverdagen kan ikke planlegges, så du må kunne bli med på shopping, vaske gulvet, bytte bleie på datteren min på 2 år, og alt inn i mellom.

Har jeg mistet deg, eller henger du fortsatt med? Henger med? BRA! La meg i så fall gå gjennom de formelle tingene som du trenger å “bestå” for å jobbe hos meg.

  • Du må ha plettfri vandel
  • Du må ha førerkort, og tørre og kjøre en større bil
  • Du må kunne snakke og skrive flytende norsk eller engelsk.

Disse tingene er krav. Videre så er jo jeg på jakt etter drømmeassistenten min, og jeg vil prøve å beskrive henne. Ja, aller helst så er du en jente, siden du skal bistå i noe personlig pleie. Du er ellers en person som er pålitelig, ansvarsfull, og snill. Du bør være i stand til å lese en situasjon, og forstå når det er på tide å trekke seg tilbake, og når du kan fortelle meg om hva du gjorde i helgen etc. Du bør være flink med barn, og aller helst være en rolig person. Forhåpentligvis så er du ca 25-40 år gammel, men dette handler mest om kjemi, så det er ikke et krav. Dersom du oppfyller alle disse kriteriene mine, og du også er fleksibel når det gjelder arbeidstider, så håper jeg virkelig at du søker på stillingen hos meg, for da er det kanskje deg jeg leter etter! Jeg trenger en person til ca 50%, og stillingen kan på sikt øke. Det er mulig å dele opp stillingen, og jeg er også interessert i tilkallingsassistenter.

 

Arbeidstid vil være for det meste dagtid i ukedagene, samt dagtid i helgen. Det kan også bli aktuelt med kveldstid. Dette kan tilpasses noe. Ansettelse skjer fortløpende.

Send søknad og CV til: linenordal22@gmail.com

Merk søknad med: 123 BPA SØKNAD

Søknadsfrist: kandidater vurderes fortløpende

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Lerstadveien 539 Ålesund
Søknadsfrist:
Snarest
Tiltredelse:
Snarest
Lønn:
Arbeidsplass:
Ålesund
Tittel:
BPA-assistent
Sektor:
personlig Pleie-Hjem
Stilling:
50%
Fylke:
Møre og Romsdal
Kontaktperson:
Line Nordal
E-post:
linenordal22@gmail.com

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram