50% Vikariat som Superassistent

Er du en hengiven omsorgsperson som søker en givende jobb der du kan ta vare på alvorlig syke og funksjonshemmede? Da er du kommet feil, dette er ikke jobben for deg. Har du derimot tro på at alle mennesker først og fremst er mennesker uansett innpakning. At selv om noen av oss trenger bistand treger ikke det stå i vegen for et fritt liv? Ja da tror jeg du skal fortsette å lese. Om du også ønsker en fleksibel, impulsiv og uforutsigbar jobb?
Da er du kanskje akkurat den superassistenten jeg leter etter.

 

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en annerledes måte å organisere bistand og assistanse til personer med nedsatt funksjonsevne. Istedenfor å være passiv mottaker er jeg daglig leder i eget liv. Jeg velger selv hvordan hverdagen min skal være. Du er mine armer og bein. Der kroppen min kommer til kort er du med på å gjøre det jeg ønsker å gjøre mulig. Det vil si at jeg kan leve akkurat så fritt og fleksibelt som jeg ville gjort om jeg ikke hadde en funksjonsnedsettelse. Å være assistent er ikke et omsorgsyrke men et serviceyrke. Du trenger derfor ikke være spesielt omsorgsfull for å være en god assistent. Du må derimot være god på å lytte og kommunisere.

Kanskje er du akkurat den jeg trenger for å ha frihet til å leve mitt liv?

Hvem er jeg?

Jeg er en kvinne på 30 år som bruker elektrisk rullestol for å komme meg rundt. For meg er det viktig at sykdommen min spiller andre fiolin. Jeg ønsker å leve et mest mulig vanlig, kjedelig og spennende liv. Jeg studerer for tiden 100%. Våren 2020 fullfører jeg min mastergrad, noe som gjør at jeg fortiden jobber lange dager på universitetet. Jeg elsker at det skjer ting og liker å være aktiv. Jeg liker å svømme, trene og ha en aktiv hverdag. Som assistent bistår du meg slik at jeg ikke trenger å føle meg syk eller funksjonshemmet, det er du som gjør livet mitt mulig. Jeg har kjæreste og en katt. Så du kan ikke være allergisk mot katter.  Jeg er svømmetrener to ganger i uken og elsker å svømme. Dette gjør at dagene mine er herlig hektiske så det er en fordel at du liker høyt tempo. Samtidig som jeg i perioder trenger mye hvile og ro. Jeg har bare to tempo null og hundre.

 

Som personlig assistent er du med på å gjøre mitt aktive liv mulig. Arbeidsoppgavene dine varierer mye i takt med mine planer. Det er fordel om du liker å ha det ryddig rundt deg og synes vasking er ok+. Jeg trenger bistand til alt jeg gjør i hverdagen min, fra små til store ting. Du trenger ikke ha noen spesielle kunnskaper eller erfaringer, da det viktigste for jobben er at vi kommer overens. Det er nesten en fordel om du ikke har noe erfaring fra helse eller omsorgsyrker, da det å være personlig assistent er noe helt annet.

 

Hvem er du?

Du er effektiv og positiv, liker en variert hverdag. Det er en fordel om du liker å ta ting på sparket, hos meg er arbeidsdagene aldri planlagt i forvegen. Du må ha førerkort klasse B, samt være røykfri da jeg har dårlige lunger (snus er ok). Det er svært viktig at du er presis, da livet mitt stopper opp om assistenten ikke kommer på jobb. God fysisk form er en fordel da jobben innebærer løft/forflytning. Du må være kvinne/identifisere deg slik at du kan bruke damegarderoben på svømmehall/treningssenter. Det er en fordel om du har sans for humor enten tørr eller sarkastisk.
Grunnet lovverket må du ha plettfri vandel som fremvises før opplæring. Du kan heller ikke bruke narkotiske rusmidler. Dette da jobben krever at du er helt påkoblet og tilstede.

 

For tiden har jeg et ledig vikariat i 50% fra d.d. til 15.juni med mulighet for forlengelse, eller overgang til annen fast stilling.

 

It is also possible to apply for this position with an application in English. But the position requier that you speak well at least one of the following languages English, Norwegian or Norwegian sign language.

 

Lønn etter avtale, arbeidstid vil kunne variere kveld, natt, dag, helg og helligdag. Arbeidsted er i Tromsø i arbeidsleder bolig som ligger på fastlandet i nærheten av Pyramiden og der jeg ellers befinner meg. Det vil kunne være aktuelt med reiser etter avtale. Oppstart snarest.

Om dette høres ut som en jobb for deg send CV og søknad til

 

hilde.pettersen@primaomsorg.no merk søknaden med «superassistent» i emne feltet på e-posten

 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Troms og Finnmark Sjølundvegen 9 Tromsø
Søknadsfrist:
14.03.2020
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Etter avtale
Arbeidsplass:
Tromsø
Tittel:
BPA
Sektor:
Privat
Stilling:
Assistent
Antall posisjoner:
2
Fylke:
Troms og Finnmark
Kontaktperson:
Hilde Pettersen
E-post:
hilde.pettersen@primaassistanse.no

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram