#blikjentmedprima: Monica, BPA-koordinator

Hei! Jeg heter Monica og er ei sprudlende og engasjert dame på 35 unge år. Jeg bor i Buvika i Skaun kommune, er gift med Espen og har 3 barn – Linnea 9 år, Liam 6 år og Viola 4 år.

Mine interesser er mange, men en fellesnevner er friluftsliv. Baking er også en stor hobby, der jeg også får muligheten til å samle familien og gode venner rundt bordet. Jeg er ei skikkelig hønemor og familiekjær. Jeg liker å dra på hytta med familien, men også med venner.

Min datter Viola har et svært sjeldent syndrom, med Cerebral Parese som tilleggsdiagnose.

Jeg engasjerer meg for funksjonshemmede barns rettigheter i barnehage og skole . Har blant annet vært FAU- og SU-medlem i syv år.

Hva er BPA for meg?

Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) for meg er et likestillingsverktøy. Jeg brenner for at alle medmennesker skal føle mestring og selvtillit.

Hva er din rolle i Prima?

Jeg jobber som koordinator i Prima. Jeg skal også assistere veiledningsteamet. Jeg synes Prima er verdens beste arbeidsplass, nettopp fordi de setter enkeltmennesket i fokus. Vi har lokalkontor i hele Norge, og vi har et eget BPA-råd som sitter klar for å hjelpe og bistå når som helst.

Det er lett å være ett godt medmenneske i Prima Assistanse.

Hvorfor velge Prima Assistanse?

Våre sertifiseringer

ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
Instagram