#blikjentmedprima: Marthe, BPA-koordinator

Tekst: Marthe Schikora-Rustad

Hei! Jeg heter Marthe og er en dame med godt humør som liker å være sosial og aktiv.
Jeg har selv CP og har hatt assistenter i 25 år. Jeg bor i Vennesla i eget tilrettelagt hus. Mine hobbyer er fart og spenning som ridning, havrafting og reising.

Hva betyr BPA for meg?

BPA er for meg det ultimate frigjøringsverktøyet. Det betyr at jeg har kunnet ta den utdanningen jeg ønsket, få meg en jobb jeg trives med, ved hjelp av funksjonsassistenter. Det betyr at jeg kan drive med akkurat de fritidsaktivitetene jeg ønsker, og kanskje viktigst av alt; at jeg kan være en aktiv og involvert tante, søster, datter, barnebarn og venninne!

Jeg er ansatt som BPA-koordinator i avdeling Agder og er utdannet sosionom. Jeg bistår folk med rådgivning innad i egne ordninger, og hvordan få til en god assistent-ordning. Dette er for meg en meningsfylt jobb da jeg også kan dra nytte av mine egne erfaringer.

Jeg mener Prima Assistanse er den beste leverandøren på BPA fordi vi ønsker å bistå hver enkelt kunde å skreddersy sin egen ordning på best mulig måte og etter egne ønsker. Jeg liker at det er egne lokalkontorer og at alle får en egen kontaktperson.